RESTAURACE U ŠVAGERKŮ TÝDENNÍ MENU | ||
31.03. – 04.04.2025 | ||
WWW.RESTAURACEUSVAGERKU.CZ | ||
POLEDNÍ MENU: MENU POLÉVKA SAMOSTATNĚ 35,- Kč | ||
POLÉVKA JE V CENĚ DENNÍHO MENU | ||
Pondělí 31.03.2025 | ||
0,3l | HRSTKOVÁ POLÉVKA | |
150 g | Penne s vepřovým ragú, houbami a smetanou | 138,- Kč |
150 g | Čertovské vepřové řízečky s opečenými bramborami | 145,- Kč |
150 g | Medailonky v pivním těstíčku s křenem a hranolkami | 152,- Kč |
Úterý 01.04.2025 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A RÝŽÍ | |
150 g | Zapečené těstoviny s uzeným masem a vejci, kyselá okurka | 138,- Kč |
150 g | Trhané vepřové maso s cibulovou omáčkou a houskovými knedlíky | 145,- Kč |
150 g | Vepřová panenka s dijonskou omáčkou a opečenými bramborami | 152,- Kč |
Středa 02.04.2025 | ||
0,3l | ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA | |
150 g | Luhačovický špaček se staročeskou rýží | 138,- Kč |
150 g | Smažené jižanské kuře se šťouchanými bramborami | 145,- Kč |
150 g | Pašerácká vepřová kotleta s hranolkami | 152,- Kč |
Čtvrtek 03.04.2025 | ||
0,3l | HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ | |
150 g | Plněný zelný list s rajčatovou omáčkou a vařenými bramborami | 138,- Kč |
150 g | Kuřecí směs na kari s rýží a zeleninou | 145,- Kč |
150 g | Smažená aljašská treska s citronem a bramborovou kaší | 152,- Kč |
Pátek 04.04.2025 | ||
0,3l | HRÁŠKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA S KRUTONY | |
150 g | Maminčino kuře s těstovinou | 138,- Kč |
150 g | Grilovaná kotleta s česnekovým přelivem a květákovou rýží | 145,- Kč |
150 g | Hovězí pečeně po myslivecku s houskovými knedlíky | 152,- Kč |
Uvedené váhy masa v celém jídelním lístku jsou v syrovém stavu.
Jídla ze stálého jídelního lístku se připravují na objednávku. Doba přípravy je 20 – 30 minut.
Na stravenky nevracíme, využijte, prosím, celou jejich hodnotu.
Děkujeme za pochopení.