Denní menu

  Restaurace U Švagerků - polední nabídka jídel na týden:  
  15.01. - 19.01.2018  
  WWW.RESTAURACEUSVAGERKU.CZ  
  Pondělí 15.01.2018  
  POLEDNÍ MENU: polévka dle nabídky v ceně uvedených jídel  
0,3l Zeleninová s růžičkovou kapustou 24,- Kč
100 g Vepřová plec na slanině s dušenou rýží 85,- Kč
120 g Smažený hermelín s brusinkovou tatarkou, vařené brambory 89,- Kč
150 g Kuřecí steak s pečenou červenou řepou a zakysanou smetanou, hranolky 99,- Kč
120 g Zeleninový salát se ztracenými vejci a opečenou šunkou 95,- Kč
  Úterý 16.01.2018  
  POLEDNÍ MENU: polévka dle nabídky v ceně uvedených jídel  
0,3l Kroupová uzená polévka s masem 24,- Kč
100 g Segedinský guláš speciál s houskovými knedlíky 85,- Kč
120 g Pečené kuřecí stehno na másle s vařenými bramborami 89,- Kč
150 g Curyšské nudličky z vepřové panenky, americké brambory 99,- Kč
120 g Domácí lívance s rozvarem lesního ovoce, šlehačka 95,- Kč
  Středa 17.01.2018  
  POLEDNÍ MENU: polévka dle nabídky v ceně uvedených jídel  
0,3l Jihočeská kulajda s houbami 24,- Kč
100 g Bratislavská vepřová plec s houskovými knedlíky 85,- Kč
120 g Boloňské špagety s masem a rajčaty, sypané sýrem 89,- Kč
150 g Telecí závitek s mozzarellou a sušenými rajčaty, hranolky 99,- Kč
120 g Ledový salát s jablky a krůtími kousky 95,- Kč
  Čtvrtek 18.01.2018  
  POLEDNÍ MENU: polévka dle nabídky v ceně uvedených jídel  
0,3l Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi 24,- Kč
100 g Čočka na kyselo s opečenou klobásou, kyselá okurka 85,- Kč
120 g Čevapčiči s hořčicí a cibulí, vařené brambory, tatarská omáčka 89,- Kč
150 g Vepřový steak zapečený se sýrem a šunkou, fritované brambory 99,- Kč
120 g Špenátové lasagne s kuřecím masem a houbami 95,- Kč
  Pátek 19.01.2018  
  POLEDNÍ MENU: polévka dle nabídky v ceně uvedených jídel  
0,3l Česneková krémová polévka s krutony 24,- Kč
100 g Krůtí maso na smetaně s kari rýží 85,- Kč
120 g Vařený hovězí krk s rajskou omáčkou, houskové knedlíky nebo těstovina 89,- Kč
150 g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 99,- Kč
120 g Cizrna po provensálsku s kuřecím masem 95,- Kč
     
  Uvedené váhy masa v celém jídelním lístku jsou v syrovém stavu.  
  Jídla ze stálého jídelního lístku se připravují na objednávku.  
  Doba přípravy 20 – 30 minut.  
  Na stravenky nevracíme, využijte prosím celou jejich hodnotu  
  Děkujeme za pochopení  

 

 

 

Restaurace U Švagerků
Upravit