RESTAURACE U ŠVAGERKŮ TÝDENNÍ MENU | ||
29.04. – 03.05.2024 | ||
WWW.RESTAURACEUSVAGERKU.CZ | ||
POLEDNÍ MENU: MENU POLÉVKA SAMOSTATNĚ 35,- Kč | ||
POLÉVKA JE V CENĚ DENNÍHO MENU | ||
Pondělí 29.04.2024 | ||
0,3l | HRACHOVÁ POLÉVKA S KRUTONY | |
150 g | Vepřové na žampionech s dušenou rýží | 138,- Kč |
150 g | Smažený karbanátek se šťouchanými bramborami a okurkou | 145,- Kč |
150 g | Krůtí steak s opečenou slaninou a cibulí s hranolkami | 152,- Kč |
Úterý 30.04.2024 | ||
0,3l | KUŘECÍ POLÉVKA S MASEM A NUDLEMI | |
150 g | Zapečené těstoviny s uzeným masem a vejci s kyselou okurkou | 138,- Kč |
150 g | Dušené vepřové v mrkvi s vařenými bramborami | 145,- Kč |
150 g | Kuřecí gordon bleu s bramborovou kaší a citronem | 152,- Kč |
Středa 01.05.2024 | ||
ZAVŘENO | ||
STÁTNÍ SVÁTEK | ||
Čtvrtek 02.05.2024 | ||
0,3l | UZENÁ KROUPOVÁ POLÉVKA S ČESNEKEM | |
150 g | Bulgur s kuřecím masem na červeném kari se sušenými rajčaty | 138,- Kč |
150 g | Kuřecí biftečky s nivou a česnekovým dipem, bramborové hranolky | 145,- Kč |
150 g | Grilovaná vepřová krkovička se sázeným vejcem a šťouchanými bramborami | 152,- Kč |
Pátek 03.05.2024 | ||
0,3l | PRÁCHEŇSKÁ POLÉVKA | |
150 g | Pivovarský vepřový tokáň s dušenou rýží | 138,- Kč |
150 g | Penne s kuřecím masem, medvědím česnekem, bazalkou, olivami a sýrem | 145,- Kč |
150 g | Uzené v křenovém těstíčku se šťouchanými bramborami | 152,- Kč |
Uvedené váhy masa v celém jídelním lístku jsou v syrovém stavu.
Jídla ze stálého jídelního lístku se připravují na objednávku. Doba přípravy je 20 – 30 minut.
Na stravenky nevracíme, využijte, prosím, celou jejich hodnotu.
Děkujeme za pochopení.